Meneer zelf

Meneer de Aannemer wordt vertegenwoordigd door John Plug, geboren te Leiden en daar is zijn loopbaan begonnen op de werkvloer als timmerman primair. Daarna volgde de opleiding timmerman gezel, en vanuit die positie werden er meerdere opleidingen gedaan om verder carrière te maken in de bouwwereld. Zo heeft John Plug ook de opleidingen calculator, werkvoorbereider, uitvoerder en projectleiding gedaan. Zelfs een management cursus behoort tot het repertoire van John Plug.

In de afgelopen 20 jaar zijn er tal van projecten voorbij gekomen, variërend van een enkele deur afhangen voor een particulier tot het maken van miljoenenprojecten voor de Rijksoverheid en gemeente. Omdat hij op de werkvloer is begonnen en daarna zijn werkzaamheden heeft verlegd naar kantoor weet hij dan ook van de hoed en de rand.

Toen in 2012 ook hij ten prooi viel aan de crisis, is het besluit genomen een eigen onderneming als aannemer te starten en hierin zijn eigen werkzaamheden verder te ontwikkelen. Zijn motto dat de klant voorop moet staan, de wensen gerespecteerd moeten worden en dat kwaliteit prioriteit no. 1 moet zijn, geeft aan dat hij een gedreven aannemer is. 100% tevredenheid is het streven.

Facebooktwitterlinkedinmail

A L L E S  O N D E R  1  D A K

Meneer de Aannemer

T: 06-15379416

E: info@meneerdeaannemer.nl

Volg ons!
Link to my Facebook Page
Link to my Linkedin Page
Link to my Twitter Page